Stacionář Magnolia navštívil společnost KOMA MODULAR ve Vizovicích Zobrazit fotogalerii
24. srpna 2021 Stacionář Magnolia

Stacionář Magnolia navštívil společnost KOMA MODULAR ve Vizovicích

Uplynulý rok 2020 byl vzhledem k pandemii COVID plný zvláštních zdravotních opatření a zákazů. Mnoho aktivit, návštěv a výletů tak bylo klientům Stacionáře Magnolia v důsledku těchto opatření zapovězeno. Jedním z takových byl i plánovaný, každoročně s velkým nadšením očekávaný, letní výlet.

Naši klienti tak s velkou radostí přijali pozvání na exkurzi do společnosti Koma Modular ve Vizovicích, kde se jim dostalo srdečného přivítání. Našimi průvodci po zajímavých moderních interiérech firmy se stali paní Jiřina Grygarová a pan Jindřich Dostál. Prostory firmy jsme si mohli projít doslova od střechy, na které nádherně voněla mateřídouška, až po přízemí, kde na všechny čekala výborná italská káva.

Velmi neradi jsme se rozloučili s příjemným a přátelskými prostředím a vstřícnými zaměstnanci Komy, ale nastal čas oběda, který jsme si jako zaslouženou siestu vychutnali ve stínu nádvoří vizovického zámku. Kdo zatoužil po sladké tečce na závěr hezkého dne, měl možnost navštívit zámeckou čokoládovnu a nakoupit čokoládové pochoutky, se kterými jsme se vydali na společnou cestu zpět domů.

Touto cestou bychom rádi poděkovali pracovníkům společnosti KOMA MODULAR nejen za příjemné a radostně strávené dopoledne, ale také za čas a energii, kterou našim klientům věnovali. Přejeme všem hodně úspěchů a mnoho spokojených klientů.

Bc. Marta Kovářová

vedoucí Stacionáře Magnolia - Vsetín
Tel.: 737 636 926 E-mail: 88EDRWagc8Ey.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys