Stacionář Magnolia

Žáci ZŠ Hošťálková na návštěvě stacionáře
25. dubna 2024 Stacionář Magnolia

Žáci ZŠ Hošťálková na návštěvě stacionáře

Radost z návštěvy dětí a mládeže přináší do stacionáře nesmírně cenný pocit, který vždy zpříjemní náladu a obohatí životy našich seniorů. Energie mládí s sebou nese nejen smích a spontánnost, ale také možnost prohloubit vztahy a prožít společné chvíle.

Velikonoce v Ratiboři a mezigenerační setkání
22. dubna 2024 Stacionář Magnolia

Velikonoce v Ratiboři a mezigenerační setkání

Stacionář Magnolia Ratiboř má pro své uživatele naplánovaný pestrý a zábavný program na každý den. Velkou radost nám ale udělá každá návštěva, beseda či posezení s milými hosty. Právě k takovým milým setkáním patřila také návštěva dětí z Mateřské školky Ratiboř.

Velikonoční setkání v Magnolii
29. března 2024 Stacionář Magnolia

Velikonoční setkání v Magnolii

Dne 23. 3. 2024 proběhla v Komunitním centru Ratiboř tradiční velikonoční výstava, pořádaná obcí Ratiboř a místními složkami.

Předjaří ve vsetínském stacionáři
19. března 2024 Stacionář Magnolia

Předjaří ve vsetínském stacionáři

Dobrá nálada uživatelů stacionáře Magnolia ve Vsetíně je díky blížícím se jarním dnům stále pozitivní a veselá. Nepokazila nám ji zima, mráz ani občasný déšť! Vzhledem k současným, stále ještě chladnějším dnům, se nám nabízejí spíše vnitřní aktivity, které pro nás ale nejsou dozajista příležitostí k zahálení a lenošení! 

Poděkování dobrovolníkům
26. února 2024 Stacionář Magnolia

Poděkování dobrovolníkům

Stacionář Magnolia - ambulantní sociální služba Charity Vsetín, určená pro seniory starší 65 let, má za sebou další rok. Tuto naši činnost jsme v roce 2023 rozšířili o pobočku v Ratiboři a našim seniorům se tak nabídly další možnosti v rámci společného sdílení a setkávání. Dnes a denně se naši pracovníci snaží přinášet klientům Magnolie nové a nové zajímavé akce a aktivity, které je obohacují a podporují v různých oblastech jejich osobností. Velkou pomocí a oporou v jejich práci jim jsou také milí hosté, stážisté a dobrovolníci, kterým patří náš srdečný dík.