Články

Auto pro Stacionář Magnolia
4. září 2022 Stacionář Magnolia

Auto pro Stacionář Magnolia

Denní stacionář Magnolia je jednou ze služeb Charity Vsetín. Je určen seniorům ve věku od 65 let, kteří trvale žijí ve svém domácím prostředí, ale kvůli své snížené soběstačnosti potřebují zajistit péči a bezpečné zázemí během dne. Pobývají tak v denním stacionáři v době, kdy je jejich pečující osoba nebo příbuzný v zaměstnání.

Deštivá sobota přilákala návštěvníky na streamované debaty Charity Česká republika
23. září 2022 Charita Česká republika

Vnést život do veřejného prostoru, přiblížit náhodným kolemjdoucím i cíleně přicházejícím návštěvníkům svoji dlouhou historii, představit jim svoji současnost, a především nechat je Zažít město jinak se v sobotu 17. září na Jungmannové náměstí v Praze pokusila letos poprvé také Charita Česká republika. Mimořádně deštivé počasí ale zahnalo diváky do tepla domovů, a tak byl zájem o naši prezentaci patrný spíše na streamu než v terénu.

Voňavý podzim v Magnolii
21. září 2022 Stacionář Magnolia

Voňavý podzim v Magnolii

Přestože se tolik očekávané Babí léto zatím nekoná, v našem stacionáři vládne pořád dobrá nálada a žádným podzimním chmurám nepodléháme!

Letos poprvé můžete zažít jinak nejen město, ale také Charitu
13. září 2022 Charita Česká republika

Letos poprvé můžete zažít jinak nejen město, ale také Charitu

Do sousedských slavností Zažít město jinak se letos poprvé zapojuje i Charita Česká republika. Na svém stanovišti na Jungmannově náměstí v centru Prahy nabídne v sobotu 17. září kolemjdoucím zajímavý kulturní i volnočasový program a v rámci série odborných přednášek a debat nechá posluchače nahlédnout do širokého spektra svých aktivit, ať už z oblasti sociální a zdravotní, tak i migrační či zahraniční humanitární a rozvojové spolupráce.

Dobré zprávy prozradí, co chystáme na podzim
5. září 2022 z Charity Vsetín

Dobré zprávy prozradí, co chystáme na podzim

Prázdniny a doba dovolených je už za námi a venku pomalu začíná vonět podzim. S prvními zářijovými dny Vám přinášíme opět naše Dobré zprávy, protože jak všichni víme, těch není nikdy dost!