Povedený pátek 13tého v Magnolii Zobrazit fotogalerii
19. ledna 2023 Stacionář Magnolia

Povedený pátek 13tého v Magnolii

Moc pěkný a vydařený den prožili klienti Stacionáře Magnolia. Přestože byl pátek třináctého, nezalekli se žádných mýtů a ráno nastartovali činorodou, a v tomto sychravém období smysluplnou, prací.

Co jiného udělá v zimě každému dobře, než příval ovoce a vitamínů! Stacionář to ráno zavoněl zpracovaným ovocem, ze kterého jsme společně vyráběli pečený čaj, který u nás  chutná každému bez rozdílu věku!

A jak už to bývá, po práci musí přijít zasloužený odpočinek. Ten náš probíhal při sledování oblíbeného seriálu „Slovácko sa nesúdí“, který nás příhodně navnadil na návštěvu paní Jiřiny Manové, se kterou jsme si z gustem zazpívali při harmonice. Po dobrém obědě jsme uspořádali turnaj v šipkách, který je vždy zábavný a užijeme si při něm spoustu zdravého smíchu a legrace.

A protože na pověry v naší Charitě nedáme, pověstný „Páteční den třináctého“ byl u nás ve Stacionáři Magnolia opravdu vydařený!

Další poutavou akcí týdne byla pro uživatele stacionáře zajímavá beseda, kterou připravila vedoucí služby Domácí zdravotní péče, vrchní sestra Mgr.Daniela Maňáková, kdy tématem bylo „Zdraví a nemoc v historických datech.“  Součástí přínosné a barvité přednášky byl také kvíz o léčivých bylinách a krátký film o vývoji záchranné služby. Dotazy a podněty, které beseda vyvolala mezi našimi klienty, se diskutovaly ve stacionáři během celého dne.

Pozdravy všem posílají klienti a pracovníci Stacionáře Magnolia!