Začátkem letošního roku se rozrostl kolektiv Magnolie o nové členy. V současné době do denního stacionáře tak dochází devět žen a jeden muž, kdy se ale počet denní návštěvnosti liší.

Program máme ale pestrý každý den, bez ohledu na počet uživatelů, a rozhodně se nenudíme!

Trénovali jsme například kognitivní funkce, kdy jsme si přizvali i milé hosty, paní Milušku Makyčovou a Jitku Šosťákovou. Připravovali jsme se také na přicházející svátky jara tvořením velikonočních dekorací, výsadbou osení nebo jsme ochutnávali bylinkové čaje či zkoušeli zdravé domácí smoothie z červené řepy. 

S radostí jsme přivítali duchovní besedu u programu otce Pavla Lva Eliáše nebo faráře Pavla Freitingera, poseděli s misionáři nebo strávili příjemné chvíle u čtení a knih s pracovnicemi knihovny. Mezi naše oblíbené činnosti patří vaření a následné ochutnávání domácích dobrot, proto jsme se s nadšením vrhli na pečení tyčinek a koláčů nebo výrobu jednohubek. Náš potlesk sklidili malí umělci ze ZUŠ Vsetín, kteří k nám přišli zahrát a velké poděkování patří paní Hurtové, která nám přišla popovídat o Izraeli...

A to není zdaleka všechno...u nás v Magnolii se pořád něco děje, ale to si necháme zase na příště.

Krásné jarní dny, přejí klienti Denního stacionáře Magnolia.

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys