4. září 2022 Stacionář Magnolia

Auto pro Stacionář Magnolia

Denní stacionář Magnolia je jednou ze služeb Charity Vsetín. Je určen seniorům ve věku od 65 let, kteří trvale žijí ve svém domácím prostředí, ale kvůli své snížené soběstačnosti potřebují zajistit péči a bezpečné zázemí během dne. Pobývají tak v denním stacionáři v době, kdy je jejich pečující osoba nebo příbuzný v zaměstnání.

Denní stacionář je hojně využívaný a jeho kapacita je deset uživatelů denně. Cílem služby je především to, aby se zde senioři cítili dobře, popovídali si se svými vrstevníky a mohli se aktivně věnovat činnostem, které je baví. Velice nutnou součástí takovéto ambulantní sociální služby je bezpečný a spolehlivý vůz. Ten současný, který má stacionář Magnolia k dispozici, začíná bohužel po čtrnácti letech každodenního provozu, dosluhovat.

Rozhodli jsme se požádat o pomoc veřejnost. V současné době nemáme finance na zakoupení nového vozu. Věříme, že naši organizaci vnímají lidé jako velice důležitou a nepostradatelnou pro naše město i okolní obce, a že se zapojí do naší výzvy. Každá koruna se počítá, za každý finanční dar budeme vděčni. Bezpečí a zdraví našich uživatelů je pro nás na prvním místě. Bez motorového vozidla stacionář opravu nemůže fungovat,“ uvedla Eva Šafaříková.

Prosíme tedy všechny, kteří mají rádi naši Charitu, klikněte na náš web a pomozte nám. Podpořit nás můžete prostřednictvím portálu Darujme.cz jakoukoli částkou, za každou z nich předem děkujeme.“

qr auta

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys