Pracovníci Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ZRNKO si pro své návštěvníky připravili na nadcházející letní měsíce velké množství různých prázdninových aktivit.

Pořádně a s radostí se všichni společně rozloučili se školním rokem, kdy se v poslední den školní docházky připravovaly oblíbené a chutné pizza šneky, povídalo se, hrálo se také spoustaq her, ale hlavně všichni s nadšením přivítali prázdniny!

hrahudebna

Letní měsíce v Zrnku se nesou vždy převážně v duchu různých volnočasových aktivit, kdy je pro všechny příchozí uživatele připraven bohatý prázdninový program. Budou se například míchat letní drinky, opékat společně špekáčky a je naplánováno mnoho soutěží, turnajů a her. Pro ty, kteří rádi tvoří a vyrábí, je v ZRNKU připravena spousta zajímavých výtvarných činností, jako třeba výroba lapače snů, voňavých pytlíčků, květinových čelenek apod.

2tvoření1 (002)

Ovšem ani o prázdninách nemohou někteří z uživatelů zapomínat na školu. Těm, kteří tedy potřebují opakovaní či doučování i v době letních prázdnin, stále pracovníci ZRNKA pomáhají s doplněním zameškaného učiva a s přípravou do školy.

Těšíme se na nové zážitky a společná dobrodružství!

Marie Janušová

vedoucí nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ZRNKO
Tel.: 571 429 817 E-mail: 88EsVW%79nFy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys