Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO

Halloween v Zrnku
10. listopadu 2022 Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO

Halloween v Zrnku

Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO koncem října žilo přípravami a výrobou hrůzostrašných kostýmů, doplňků a dlabáním dýní. Bylo totiž nutné pečlivě se připravit na oblíbený podzimní svátek, který přestože je původně keltským lidovým svátkem, našel si oblibu i v mnoha dalších zemích.

NZDM ZRNKO opět nabízí dětem pomoc s přípravou do školy
23. října 2022 Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO

NZDM ZRNKO opět nabízí dětem pomoc s přípravou do školy

Od října 2022 Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO opět spouští bezplatné doučování dětí a mládež ze vsetínských škol, jehož účelem je v této nelehké době především odlehčení finanční zátěže rodičů ze sociálně slabších skupin.

Den otevřených dveří v nízkoprahu Charity Vsetín
27. září 2022 Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO

Den otevřených dveří v nízkoprahu Charity Vsetín

Ve středu, 21. září, proběhl v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež ZRNKO Den otevřených dveří. Školám, družinám, školním klubům, ale i široké veřejnosti se tak naskytla jedinečná možnost prohlédnout si všechny prostory zařízení, které má cíl zajistit bezpečné a podnětné prostředí pro děti a mládež ve věku od 6 do 26 let.

Léto v Zrnku
20. července 2022 Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež ZRNKO

Léto v Zrnku

Pracovníci Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ZRNKO si pro své návštěvníky připravili na nadcházející letní měsíce velké množství různých prázdninových aktivit.

Dobré zprávy z Charity Vsetín v roce 2022
16. května 2022 z Charity Vsetín

Dobré zprávy z Charity Vsetín v roce 2022

Rok 2022 je pro Charitu Vsetín vyjímečný. Slavíme 30 let od našeho vzniku. Podívejte se na nejnovější díl našich Dobrých zpráv a přidejte se k oslavánm.