Jak jde čas v ZRNKU

Jak jde čas v ZRNKU

Během letních měsíců připravilo Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Zrnko pro své návštěvníky mnoho zajímavých a zábavných aktivit. Probíhaly diskuse o rozmanitých tématech, věnovali jsme se tvoření, které vedlo k rozvoji dovedností a fantazii a v neposlední řadě také kreativním hrám a zajímavým soutěžím, jako je například velmi oblíbené „Hledání Zrnkáckého pokladu“, při kterém si všichni užili spoustu zábavy. 

Naučili jsme se ale také připravovat chutná jídla a jednohubky, malovali jsme na hrníčky, zdobili kameny a podnikali mnoho dalších činností. V průběhu celého léta probíhala zábavná akce s názvem Zrnkácká kvízománie, při které měl každý možnost procvičit si své znalosti a ukázat nabyté vědomosti. Vítěz se stal králem Zrnkácké kvízománie a odnesl si zaslouženou výhru.

zrnko_léto2021_1

S prázdninami jsme se v Zrnku rozloučili stylově, a to přípravou osvěžujících letních drinků. Nyní se už pomalu připravujeme na přicházející podzim, který nám jistě přinese další nové zážitky a společná dobrodružství.

Rádi bychom pozvali veřejnost na Den otevřených dveří do klubovny našeho Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Zrnko, který proběhne ve středu, 22. 9. 2021, od 13:00 do 17:00 hodin. Můžete si prohlédnout pohodové zázemí a prostory ZRNKA, a také se seznámit s nabídkou služeb, které ZRNKO poskytuje. Všichni jsou srdečně vítáni!

Marie Janušová

vedoucí nízkoprahového zařízení pro děti a mládež ZRNKO
Tel.: 571 429 817 E-mail: 88EsVW%79nFy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys