Pomoc a podpora Charity v době karantény
19. března 2020 COVID-19

Pomoc a podpora Charity v době karantény

Skokem jsme se ocitli v problémech, na které jsme ani nemohli být připravení. I přesto, že jsme nuceni zavírat či omezovat poskytování našich služeb, usilovně hledáme způsoby, jak potřeby našich klientů zabezpečit. Našimi klienty se stali i ti, kteří doposud naši pomoc nepotřebovali.

 
 

Soubor doporučení

Mnoho lidí se v současné době může nacházet ve stresu a pod tlakem. Žádná zázračná rada, jak na dálku zatočit s úzkostí, psychickými potížemi či virem samotným neexistuje. Kliničtí psychologové a psychoterapeuti pro vás připravili stručný soubor doporučení, který vám v tyto dny snad přijde k duhu a pomůže překonat nejnáročnější okamžiky.

 

Duchovní a psychoterapeutická pomoc

Arcibiskupství olomoucké a Cyrilometodějská teologická fakulta Univerzity Palackého vám nabízí DUCHOVNÍ A PSYCHOTERAPEUTICKOU POMOC NA TELEFONU. Chceme tímto vytvořit bezpečný prostor vám, kteří jste se v důsledku nucené karantény a zní vycházejících opatření dostali do psychické nepohody a míra vašich obav a úzkostí přesahují únosnou mez. Také v případě, kdy potřebujete duchovní podporu či povzbuzení, využijte nabízených kontaktů.