Uživatelé hodnotili služby Charity Vsetín
8. srpna 2016 z Charity Vsetín

Uživatelé hodnotili služby Charity Vsetín

Charita Vsetín nabízí své služby ve Vsetíně a okolních obcích již od roku 1992. Jednou ze stálých služeb, která je posyktována od vzniku Charity Vsetín je Pečovatelská služba. Uživatelé této služby měli možnost hodnotit a "oznámkovat" kvalitu této služby, vyjádřit svou spokojenot či nespokojenost a poskytnout pracovníkům nové podněty do budoucna. Jak byla služba uživateli hodnocena, se dočtete v tomto článku.

V rámci zkvalitňování námi poskytovaných služeb byly uživatelům Charitní pečovatelské služby v průběhu měsíce listopadu 2015 rozdány dotazníky, ve kterých odpovídali na 14 otázek.

Dotazníky byly předány celkem 195 aktivním uživatelům. Z okruhu respondentů byli vyloučeni uživatelé, kteří nevyužívali služeb nebo byli v době sběru dat hospitalizováni apod. V průběhu prosince 2015 bylo zpět vráceno 128 dotazníků - tedy 66%.

Uživatelé hodnotili celkovou spokojenost se službou (přístup pracovníků, rozsah služby, informovanost aj.). Na závěr dotazníku vyjádřili své připomínky a podněty k průběhu služby:

„Všichni pracovníci, se kterými jsme přišli do styku, byli milí, vstřícní a ochotní poskytnout jakékoliv informace či službu.“

„Jsou to kvalitní zaměstnanci. Nemám žádných výhrad. Pokud by bylo na mně, kvalitu jejich služeb bych vyvážil zlatem, jelikož mi velmi ulehčí v denním životě. Anonymní dotazníky nemám rád a vyjádřit někomu kvalitu jím poskytovaných služeb mi není cizí, pokud jsou v právu a zaslouží si to.“

„Charita nám velmi pomáhá ve svízelných životních situacích. Velmi děkujeme a přejeme hodně síly, trpělivosti a Boží pomoci.“

„Zatím využívám dovoz obědů a se službou jsem spokojena až na cenu ne jídla, ale za dovoz se mi zdá dost vysoká, zatím si ji můžu dovolit.“

„Děkujeme za ohromnou pomoc ve všech službách, které jsme využívali a využíváme. Děkujeme za ochotu, vlídné slovo, dochvilnost. Moc děkujeme za službu odběrů krve, injekcí. To je ohromná pomoc. Hlavně chceme poděkovat obědové službě za kvalitní práci, ochotu, příjemné vystupování, čímž nám pomáhají v našich starostech!!!“

Z analýzy výpovědí vyplynulo, že uživatelé jsou s kvalitou, průběhem služby a pracovníky celkově spokojeni. Výsledku si velmi vážíme a budeme se i nadále snažit dělat svou práci stejně svědomitě a kvalitně jako doposud.