Tříkrálový koncert 2024 Zobrazit fotogalerii
25. ledna 2024 Tříkrálová sbírka

Tříkrálový koncert 2024

Pomyslnou tečkou za Tříkrálovou sbírkou 2024 byl ve Vsetíně  Tříkrálový koncert, který pro všechny dárce, příznivce a podporovatele, připravila vsetínská Charita.

V neděli, 21.01.2024, v kostele Nanebevzetí Panny Marie na Horním náměstí tak jako „hudební dárek“ vystoupil ženský pěvecký sbor Divinum Wallachian Choir pod vedením Lýdie Juráňové a Polanský žesťový kvintet. Všichni návštěvníci koncertu si tak mohli znovu připomenout vánoční písně, vyposlechnout hudební díla starých mistrů v zajímavých úpravách a navodit si opět sváteční náladu vánočních dnů i díky krásné výzdobě římskokatolického kostela.

Koncert byl poděkováním nejen všem dárcům z řad veřejnosti, kteří se rozhodli finančním příspěvkem pomoci potřebným v našem regionu, ale také projevením vděčnosti organizátorům, dobrovolníkům a partnerům ze Vsetína i okolních obcí, kteří se na celé charitativní sbírce podíleli.

Informace o tom, jak budou záměry z Tříkrálové sbírky využity naleznete na : Záměry Charity Vsetín na využití výtěžku TKS 2024 (charita.cz)

Foto+video/sbor: Honza Rohlík (rohlikprodukce.cz)

Foto/žestě: Radovan Kocúrek

 

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys