Tříkrálová sbírka proběhne první lednový víkend
4. prosince 2023 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka proběhne první lednový víkend

Charita Vsetín v posledních týdnech opět žije přípravami Tříkrálové sbírky. Oblíbená koleda „My Tři králové jdeme k Vám…“ zazní v ulicích našeho města hned první lednový víkend. 

Tříkrálová obchůzka 2024 se bude ve Vsetíně a okolních obcích konat ve dnech 5. a 6. ledna 2024. Věříme, že tříkrálová koleda přinese do všech domácností přání pokoje, dobra, zdraví, a že zároveň vyprosí finanční příspěvek pro ty, kteří pomoc nás všech potřebují. Výtěžek Tříkrálové sbírky poputuje stejně jako v minulých letech především na pomoc lidem v našem regionu, kteří se ocitli v tíživé životní a sociální situaci a také na podporu seniorů či osob s handicapem.

Podpora Tříkrálové sbírky bude stejně jako v minulých letech probíhat také formou známých dárcovských DMS ve výši 30, 60 nebo 90 korun, platná zůstává možnost zaslání příspěvku na sbírkový účet Charity nebo vhozením finančního daru do kasiček, umístěných na obecních úřadech a kostelích římskokatolické církve v našem regionu. Tříkrálové koledníky největší sbírkové akce v České republice pak poznáte podle zapečetěných pokladniček s logem Charity Vsetín.

Rádi bychom touto cestou poděkovali už dnes všem, kteří se rozhodnou nadcházející Tříkrálovou sbírku 2024 jakkoli podpořit. Díky každému z Vás totiž můžeme ve vsetínské Charitě pomáhat tam, kde je to nejvíce potřeba. Našim poděkováním veřejnosti za podporu a finanční dary pak bude Tříkrálový koncert, který se bude konat v římskokatolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie,dne 21. ledna 2024 od 16:00 hodin. Všichni jsou srdečně zváni