22. ledna 2021 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka letos jinak

Tři králové sice letos u našich dveří nezazvonili, přesto se našlo mnoho štědrých dárců, kteří tradiční Tříkrálovou sbírku v uplynulých 14 dnech podpořili.

Za vše mluví krásný výtěžek, který sice nedosáhl loňské výše, přesto je ale odrazem toho, že lidé k sobě nejsou lhostejní. Do pokladniček ve Vsetíně a v okolních obcích se sešlo celkem 486.240,- Kč.

Finance opět poputují na pomoc jednotlivcům a rodinám z našeho regionu v tíživé životní a sociální situaci. Připraveny jsou i další projekty, které snad budeme moci z výtěžku sbírky realizovat. Rádi bychom zafinancovali auto pro pečovatelskou službu, která vyráží pečovat o klienty do jejich domovů. Pro klienty mobilního hospice bychom chtěli zakoupit elektrická polohovací lůžka. Plánujeme i úpravu charitní zahrady, jež slouží seniorům z přilehlého stacionáře i klientům ostatních služeb. Dětem, navštěvujícím nízkoprahové zařízení ZRNKO, chceme vybavit sportovní dílnu a umožnit jim tak smysluplné trávení volného času.

Všechny tyto záměry lze ještě stále podpořit!

Tříkrálová sbírka pokračuje online až do 30. dubna.

PŘISPĚJTE DO ONLINE KASIČKY

ONLINE KOLEDA

nebo využijte

SBÍRKOVÝ ÚČET
66008822/0800,

pro připsání částky Charitě Vsetín je nutné uvádět tento variabilní symbol

VS: 77707039

qrTKS

Rádi bychom touto cestou poděkovali starostům okolních obcí, křesťanským církvím a všem dobrovolníkům, kteří se do netradiční realizace sbírky zapojili. Největší díky však patří samotným dárcům za otevřené srdce i dlaň. Děkujeme, že pomáháte!

Bc. Marta Kovářová

vedoucí Stacionáře Magnolia - Vsetín