TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023 ve Vsetíně bude opět tradiční
6. prosince 2022 Tříkrálová sbírka

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023 ve Vsetíně bude opět tradiční

Máme velkou radost, že po dvou letech Vám opět malí koledníci zazpívají známou koledu u Vašich dveří! „My tři králové jdeme k vám, štěstí, zdraví vinšujem vám...“ zazní v ulicích ve dnech 6. a 7. ledna 2023, kdy proběhne ve Vsetíně tradiční TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2023, pořádaná Charitou Vsetín.

Skupinky dětí v oblecích tří králů, se zapečetěnými kasičkami s logem Charity Vsetín, vyrazí na obchůzku v našem městě, ale také přilehlých obcích, v pátek odpoledne 6. ledna a v sobotu, 7. ledna 2023, v dopoledních hodinách.  Výtěžek Tříkrálové sbírky je již tradičně určen především na pomoc nemocným a handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a dalším, jinak sociálně potřebným skupinám lidí. Její část je každoročně určena také na humanitární pomoc v zahraničí.

Tříkrálová sbírka bude v celé České republice probíhat v období od 1. do 15. ledna 2023, kdy budou lidé moci přispívat také prostřednictvím online kasičky, převodem na bankovní účet nebo známým a oblíbeným zasláním DMS zprávy.

Věříme, že tříkráloví koledníci nám všem po dvouleté odmlce opět vykouzlí úsměv na tváři a přinesou do našich domácností přání pokoje a Božího požehnání.

Jako poděkování za podporu Tříkrálové sbírky připravuje Charita Vsetín na neděli, 15. ledna 2023, pro veřejnost slavnostní koncert v římskokatolickém kostele ve Vsetíně na Horním náměstí, který bude poděkováním všem, kteří se do Tříkrálové sbírky 2023 zapojí.

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys