7. ledna 2021 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová koleda ONLINE…

Je těžké přijmout fakt, že letošní požehnání tradiční Tříkrálové sbírky nepředají králové osobně. Nepotkají se koledníci s dárci, nebudou k vidění rozzářené oči, úsměvy, radost. Je těžké smířit se s tím, že tentokrát největší dobrovolnická aktivita v zemi probíhá jinak, než je obvyklé.

Tříkrálová sbírka 2021 se letos přesunula

do online prostoru

Věříme, že i přesto přinese do domácností přání pokoje a dobra, a vyprosí finanční příspěvek pro ty, kteří naši pomoc potřebují.

Charita Vsetín umístila v našem regionu zapečetěné kasičky, do kterých mohou lidé přispět, např. v budově Charity Vsetín na Horním náměstí, na podatelně CzechPoint na Městském úřadě Vsetín nebo v Římskokatolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie. Sbírku podpořily umístěním kasiček ve svých farnostech také Českobratrská církev evangelická Horní a Dolní sbor, Církev bratrská, Církev apoštolská, Církev adventistů sedmého dne.

Občané okolních obcí Vsetínska najdou zapečetěné kasičky na svých obecních úřadech a také ve farnostech. Finančním příspěvkem do zapečetěných kasiček můžete Charitu Vsetín podpořit pouze do 13. ledna 2021, ale do konce ledna zůstává možnost podpory převodem na bankovní účet a celoročně zasláním DMS zprávy.

Výtěžek Tříkrálové sbírky stejně jako v minulých letech poputuje především na pomoc lidem v tíživé životní a sociální situaci, na podporu seniorů a osob s handicapem ve Vsetíně a okolních obcích.

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys