Věděli jste, že Půjčovna kompenzačních pomůcek Charity Vsetín poskytuje své služby zájemcům o pronájem kompenzačních a zdravotních pomůcek bezmála dvacet let?!

Jako jedna z mála sociálních služeb ve Vsetíně, nabízí Charita k zapůjčení široký sortiment pomůcek pro tělesně a zdravotně postižené spoluobčany, jako jsou invalidní vozíky, chodítka, sedátka do vany nebo přenosné WC židle a nástavce, ale také zdravotnické pomůcky, např.oxygenátory, přenosné odsávačky či infuzní stojany. Půjčovna nabízí několik typů kompenzačních pomůcek, napomáhajících při manipulaci s tělesně postiženou osobou. V půjčovně má Charita Vsetín k dispozici taktéž elektrická polohovací lůžka, která po předchozí telefonické domluvě pracovníci přivezou a na místě smontují, kdy dovoz a montáž jsou zpoplatněny samostatně. Většinu ostatních pomůcek si mohou zájemci osobně ihned odvézt. Pronájem pomůcek Charita Vsetín poskytuje nejen svým klientům a uživatelům, ale také zájemcům z řad široké veřejnosti.

Pokud i Vy potřebujete pomoci a máte zájem využít služby Půjčovny kompenzačních pomůcek, můžete se blíže informovat u p.Boženy Czudkové, na tel.: +420 733 283 635, denně, v době 7 až 14 hodin. Každou pomůcku je nutné si vždy předem telefonicky rezervovat a domluvit si s pracovníkem Charity termín a místo jejího předání. Následně bude tato pomůcka připravena k vyzvednutí a na základě sepsání smlouvy o zapůjčení, vydána zájemci k užívání.

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR