OCHOTNÍCI Z RATIBOŘE PODPOŘÍ CHARITU VSETÍN
27. února 2020 z Charity Vsetín

OCHOTNÍCI Z RATIBOŘE PODPOŘÍ CHARITU VSETÍN

Charita Vsetín a Ochotnické divadlo Ratiboř srdečně zvou širokou veřejnost na benefiční představení Vesnica roka, které se uskuteční v Kině Ratiboř, dne 13. března 2020 v 18:00 hodin.

Tímto benefičním představením se rozhodl ochotnický spolek divadelníků v Ratiboři již podruhé podpořit jednu ze služeb Charity Vsetín, a to Charitní pečovatelskou službu, které bude věnován veškerý výtěžek z dobrovolného vstupného. Tuto službu Charita Vsetín poskytuje osobám se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění nebo zdravotního postižení a rodinám s dětmi, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné fyzické osoby. Jejím cílem je udržet uživatele v jeho vlastním sociálním prostředí, zachování životního stylu, soběstačnosti a aktivity. Pečovatelská služba pomáhá seniorům prožít důstojné stáří a současně je i oporou pečujícím rodinám. Služby jsou poskytovány odborným personálem.

Divadelní představení na námět Pavlíny Ferdicsové Vesnica roka, je komedie z vesnického prostředí, kde skupina obyvatel jedné obce vyráží na dobrodružnou cestu za vyhlášením výsledků soutěže Vesnice roku do krajského města Luhačovic. Většina děje se odehrává v autobuse, kde samozřejmě nechybí spousta humoru.

Pokud byste rádi podpořili toto divadelní představení, ale nemůžete se osobně zúčastnit, pokud se Vám líbí nápad divadelníků z Ratiboře, jejich nadšení, odhodlání a elán pomoci dobré věci, nejste-li lhostejní k seniorům a mrzí Vás, že nemůžete z různých důvodů shlédnout představení osobně, právě pro Vás jsme vytvořili na portálu Darujme.cz výzvu https://www.darujme.cz/2402573, kde můžete libovolnou částkou toto benefiční divadelní představení podpořit. Nebuďte lhostejní, podpořte krásnou myšlenku a dobrou věc!

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR