Dobré zprávy

Dobré zprávy 2024 jsou opět tady!
19. března 2024 Dobré zprávy

Dobré zprávy 2024 jsou opět tady!

Že netušíte, jakými novinkami se Vám již zkraje roku můžeme v Charitě pochlubit? Jistě Vás zaujme průběh a využití letošní Tříkrálové sbírky nebo informace o tom, jaké semináře v jarních měsících připravuje služba Camino sociání rehabilitace. A máme pro Vás také jedno překvapení!

Adventní zpravodajství z Charity Vsetín
12. prosince 2023 Dobré zprávy

Adventní zpravodajství z Charity Vsetín

V Charitě Vsetín jsou v plném proudu přípravy Tříkrálové sbírky. Zajímá Vás, jak dále trávíme toto období klidu, rozjímání, dobročinnosti a zklidnění? Podívejte se, jak se v Charitě chystáme na Vánoce, čím jsme udělali radost našim klientům, a především, jak bude probíhat Tříkrálová sbírka 2024. Krásné adventní dny plné dobrých zpráv.

Dobré zprávy z Charity
11. října 2023 z Charity Vsetín

Dobré zprávy z Charity

Letní horké měsíce máme, zdá se, za sebou. Podzim je stejně barevný jako dění v naší Charitě. Podívejte se na nejnovější Dobré zprávy z Charity Vsetín a dozvíte se například, že sestřičky z domácí péče na Vsetínsku pomáhají už víc než 27 let nebo že se chystá další oslava Dne seniorů. Nahlédnout můžete taky do naši zahrady a Stacionáře Magnolia ve Vsetíně. Příjemnou podívanou. 

Jarní Dobré zprávy z Charity Vsetín
22. dubna 2023 Dobré zprávy

Jarní Dobré zprávy z Charity Vsetín

První jarní dny sebou přináší nejen teplé sluneční paprsky, ale také další Dobré zprávy z naší Charity. Pokud jste ještě neslyšeli o tom, co všechno se u nás od začátku roku událo, jaké nové služby poskytujeme nebo byste rádi věděli, jak vlastně funguje rozdělování finančních darů z našich sbírek, tak neváhejte….Dobré zprávy jsou tu opět pro Vás!

Adventní zpravodajství aneb další Dobré zprávy
13. prosince 2022 Dobré zprávy

Adventní zpravodajství aneb další Dobré zprávy

Novinky o tom, jak si vedou některé naše služby, čím se aktuálně v Charitě zabýváme, co připravujeme v nejbližších měsících nebo jak vlastně bude probíhat Tříkrálová sbírka 2023, se dozvíte v našich Dobrých zprávách.