Charita Vsetín má k zapůjčení elektrický zvedák pro imobilní osoby Zobrazit fotogalerii
19. srpna 2020 z Charity Vsetín

Charita Vsetín má k zapůjčení elektrický zvedák pro imobilní osoby

Díky podpoře štědrých dárců přibyl nově na seznam nabídky Půjčovny kompenzačních pomůcek Charity Vsetín elektrický mobilní zvedák, určený k pohodlnější a bezpečnější manipulaci při přemisťování imobilních osob z lůžka na vozík, na WC, do koupelny, či do auta. Jeho výhodou je nejen velmi jednoduchá obsluha a snadná manipulace i s váhově těžšími osobami, ale je vhodný také do malých prostor, úzkých vchodů, je snadno složitelný a přenosný. Rádi bychom touto cestou poděkovali štědrým dárcům, díky jejichž podpoře mohla Charita Vsetín pro Půjčovnu kompenzačních pomůcek tento zvedák zakoupit.

 

Kontaktujte nás

pokud by i Vám mohl tento zvedák při péči o osobu blízkou pomoci. Po domluvě Vám zaškolení pracovníci rádi předvedou celý systém a využití zvedáku. 

půjčovna kompenzačních pomůcek - logo

Půjčovna kompenzačních pomůcek

je jednou ze služeb Charity Vsetín, která funguje již více než dvacet let. Nabízí širokou škálu pomůcek, jako jsou elektrická polohovací lůžka, invalidní vozíky, hygienický program nebo také různé druhy chodítek, oxygenátory, odsávačky apod., které mohou být v domácím prostředí velkou podporou při péči o seniory, osoby se zdravotním postižením či pacienty po úrazech.

 

Podpořte nás 

a příspějte na nákup elektrických polohovacích lůžek, o které je velký zájem. Finanční dar pro nákup nových kompenzačních pomůcek můžete Charitě zaslat i prostřednictvím portálu Darujme.cz

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys