Humanitární sklad na vsetínském Sychrově stále pomáhá – prosíme veřejnost o pomoc
21. dubna 2022 Pomoc Ukrajině

Humanitární sklad na vsetínském Sychrově stále pomáhá – prosíme veřejnost o pomoc

Sklad materiální pomoci pro běžence z Ukrajiny, kteří jsou v současné době ubytovaní ve Vsetíně a přilehlých obcích stále funguje. Je otevřen ve dnech úterý, středa a čtvrtek, vždy od 15:00 do 18:00 hodin, kdy si lidé mohou přicházet zejména pro potravinovou pomoc.

Rádi bychom požádali veřejnost o opětovné zapojení do sbírky potravin a drogistického materiálu. Skladba potřebných surovin se výrazně změnila, sbíráme i nadále veškeré trvanlivé potraviny, ale potřebné jsou především těstoviny, rýže, luštěniny, ovesné vločky a kaše, instantní nudlové polévky, ale také masové a rybí konzervy, káva, granko, černý čaj nebo prací prostředky či přípravky na mytí nádobí. Ukrajinské maminky jsou také vděčny za školní potřeby a sešity všech druhů a velikostí. Dětem udělaly radost svačinové krabičky a láhve.

Velmi děkujeme všem dobrovolníkům a dárcům, kteří se stále neúnavně zapojují a pomáhají nám v péči o ukrajinské maminky a děti, ať už materiálně či finančně. Víme, jak moc si tito lidé pomoci všech váží a jsou vděčni za podporu, vstřícné slovo, a hlavně poskytnuté útočiště a bezpečí.

Pokud byste se rádi zapojili do humanitární sbírky potravin, náš sklad je otevřen ve dnech úterý, středa a čtvrtek, vždy od 15:00 do 18:00 hodin, na adrese Sychrov 53.

23

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys