POZNEJ NAŠI CHARITU Z JINÉ STRANY-Benefiční koncert Pavla Helana na podporu renovace zahrady Charity Zobrazit fotogalerii
28. října 2018 z Charity Vsetín

POZNEJ NAŠI CHARITU Z JINÉ STRANY-Benefiční koncert Pavla Helana na podporu renovace zahrady Charity

Letošní podzimní čas je v Charitě Vsetín opravdu kulturně nabitý. Poslední příjemný kulturní zážitek byl 18. října 2018. Spoustu lidí potěšil Benefiční koncert Pavla Helana  v Ratiboři.  Lidé tak koupi vstupenky přispěli na renovaci zahrady, kterou v těchto měsících připravujeme jak pro naše uživatele, tak pro širokou veřejnost v rámci pořádání Charitních akcí.

Benefiční koncert jsme uspořádali vědomě mimo město Vsetín, jelikož chceme být lidem blíže. Našim cílem je přinášet radost a potěšení také do okolních obcí, které spadají do naší působnosti. Koncert Pavla Helana byl opravdu nezapomenutelným zážitkem, právě pro občany obce Ratiboř a obyvatele okolních obcí. Těšíme se z toho, že nám paní  Wiera  Jelínek, farářka Českobratrské církve evangelické, umožnila využít krásný prostor místního kostela. Pavel Helan byl nadšený jednoduchostí a krásou kostela. Pochvaloval si také místní chléb, který mu s potěšením darovala majitelka pekárny. Celý večer se nesl ve vtipném a radostném duchu. Zapojily se také děti, které koncert navštívily. Zahrály si na zvonečky, zpívaly a tancovaly.

Děkujeme za velkou pomoc místnímu evangelickému sboru a obci Ratiboř. Velké díky patří všem lidem, kteří si zakoupili vstupenku a také nadaci Divoké husy, která znásobí výtěžek z akce. Samozřejmě díky Pavlu Helanovi, který nás celou akcí provázel vtipným slovem a především krásným zpěvem.