Pracovník v sociálních službách

Nástup: dle dohody
Výběrové řízení: Ano
Kontaktní osoba: Pavlína Žažová

Charita Vsetín nabízí volné pracovní místo na pozici

Pracovník v sociálních službách

• Minimální stupeň vzdělání: Střední odborné (vyučen)
  • Mzdové rozpětí: od 16 500 Kč/měsíc
  • Požadujeme: řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič) podmínkou, absolvování akreditovaného kurzu "Pracovník v sociálních službách", případně ukončené střední vzdělání se sociálním zaměřením, praxe v sociálních službách výhodou, samostatnost, spolehlivost, trpělivost, časová flexibilita, zodpovědný přístup k práci, dobré komunikační schopnosti, schopnost empatie, způsobilost k právním úkonům, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, připravenost pracovat v souladu s křesťanskými hodnotami a principy, pozitivní vztah k seniorům a k osobám se zdravotním postižením
  • Nabízíme: 1 týden dovolené navíc, dobré zázemí zavedené neziskové organizace, podporu dalšího vzdělávání, pravidelnou supervizi, kreativní zaměstnání a prostor pro vlastní realizaci v rámci organizace
  • První kontakt: životopis s fotografií a motivační dopis na e-mailovou adresu: vera.vrbova@vsetin.charita.cz; vsetin@vsetin.charita.cz.

Vybraní uchazeči budou telefonicky pozváni k ústnímu pohovoru. Další info na tel.: 739 124 847