Charita Vsetín se letos opět zapojila do Tříkrálové sbírky.

Všem dárcům děkujeme.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA SE OPĚT VYDAŘILA

Stalo se dobrou tradicí, že na počátku ledna vysílá Charita Vsetín do ulic své koledníky a připojuje se k celostátní akci Charity Česká republika s názvem Tříkrálová sbírka. A letošní ročník v mnoha aspektech překonal ten loňský.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA BUDE OPĚT POMÁHAT

Již podvacáté vyšle Charita Vsetín do ulic své koledníky, aby přinesli navštíveným poselství radosti a pokoje a zároveň vyprosili finanční podporu pro dobrou věc. Letošní ročník Tříkrálové sbírky se uskuteční 11. – 14. ledna.

Výtěžek Tříkrálové sbírky v Charitě Vsetín letos poprvé překonal hranici 1 miliónu korun!

Mimořádně příznivé počasí, velký počet obětavých koledníků i vedoucích a štědrost mnoha dárců společně přispěly k tomu, že v letošním ročníku Tříkrálové sbírky byl překonán rekord a celkový výtěžek dosáhl za vsetínskou Charitu neuvěřitelné výše

1 118 145 korun!

Tříkrálová sbírka 2018 se blíží

Tříkrálová sbírka je největší dobrovolnickou akcí, která se koná pravidelně prostřednictvím Charity ČR v naší zemi již od roku 2000. Jejím smyslem je přinášet radostné vánoční poselství o narození Spasitele obyvatelům našeho města a z výtěžku následně podpořit potřebné – jednotlivce i rodiny s dětmi v těžkých životních situacích, handicapované osoby, charitní projekty pro seniory, duševně nemocné, děti a mládež ze sociálně vyloučených rodin a též humanitární pomoc při mimořádných živelných událostech u nás i ve světě.