Benefiční koncert Spirituál kvintetu

ve Vsetíně

HLEDÁME

DOBROVOLNÍKY

klikni ZDE a získáš více informací

Vernisáž výstavy obrázků dětí MŠ Vsetín Kobzáňova

V prostorách denního stacionáře pro seniory Charity Vsetín proběhla v úterý 29.4.2014 slavnostní vernisáž výstavy obrázků dětí MŠ Vsetín Kobzáňova.

Domácí mazlíčci ve stacionáři

V  úterý 29. 4. 2014 se v Denním stacionáři pro seniory konala jedna velmi pěkná akce. Zahájili jsme výstavu obrázků dětí MŠ Kobzáňova Vsetín společnou vernisáží. Čtyřleté děti přišly v hojném počtu v doprovodu svých dvou paní učitelek a paní ředitelky a předvedly nám krásný program.  Potěšily klienty stacionáře svým zpěvem, tancem a milým povídáním. Po společném rozkrojení valašského frgálu a po společném přípitku jsme slavnostně výstavu zahájili. Obrázky se dětem moc povedly, namalovaly různá zvířátka  ať už to byly  kočičky, pejsci či rybičky. Výstava obrázků potrvá do října 2014.

Bc. Jitka Palová

vedoucí Denního stacionáře pro seniory