BENEFIČNÍ KONCERT Pavla Helana

18. října 2018 v 17hodin v evangelickém kostele v Ratiboři

Vernisáž ve Stacionáři Magnolia Charity Vsetín

Již 33. vernisáž v budově Charity Vsetín se pro tentokrát nesla v duchu kamarádství s dotekem hebkého plyše. Své obrázky s námětem „Můj plyšový kamarád“ se nám rozhodla věnovat MŠ Jasenka. A společně jsme se s nimi sešli ke slavnostnímu otevření výstavy 23. 5. 2018.

Vernisáž_Magnolia_Můj plyšový kamarádKdyž krátce po druhé hodině odpolední zazvonilo u dveří 9 děti z mateřinky Jasenka, ještě jsme netušili, že účast bude tak hojná. Potěšit se z dovedností dětí a setkat se s klienty denního stacionáře pro seniory Charity Vsetín, přišla i desítka rodinných členů našich malých hostů. Po slavnostním přivítání začal vlastní program.  Svou troškou do mlýna do něj přispěli i samotní klienti denního stacionáře a předvedli tanec seniorů a přednesli vybrané básničky na téma přátelství. Děti ukázaly, že jsou neméně šikovné. Pod vedením laskavých paní učitelek zazpívaly zábavné písničky, říkanky a ukazovačky. Poté už následoval slavnostní přípitek a rozkrojení frgálu, jako symbolu přátelství. Milé setkání vyvrcholilo společnou prohlídkou vystavených obrázků a posezením u občerstvení. Jsme rádi, že z MŠ Jasenka naše pozvání přijali a věnovali nám nejen obrázky, ale hlavně kus svého času. Děkujeme moc!!

Za stacionář Magnolia Charity Vsetín
Bc. Jarmila Hyžáková