Charita Vsetín se letos opět zapojila do Tříkrálové sbírky.

Všem dárcům děkujeme.

Charita Vsetín uspořádala předadventní Benefiční koncert na podporu renovace zahrady

Chceme být blíže veřejnosti a zároveň renovujeme naši krásnou zahradu, která je rozvržena na několik etap. Proto jsme uspořádali několik benefičních akcí v uplynulých měsících. Jedním z nich byl právě Benefiční koncert na podporu renovace zahrady Ireny Budweiserové a Jakuba Racka, který byl k poslechu 24. listopadu v Římskokatolickém kostele Nanebevzetí Panny Marie.

Koncert byl zaměřený již k adventu a k potěšení lidí v období předvánočního shonu. Všude vládla velice příjemná atmosféra. Připravili jsme malé potěšení v podobě vánočních perníčků a teplého čaje. Vykouzlili jsme tak úsměv na tváři našich návštěvníků a přátel Charity již před začátkem koncertu. Lidé si celý koncert užili a chválili repertoár, který si paní Budweiserová s doprovodem přichystali.

Irena Budweiserová a Jakub Racek byli z celého projektu zahrada nadšení a drží nám palce.

Renovace zahrady je dlouhodobý projekt. Na jaře začneme s výstavbou pergoly a s další úpravou terénu. Celou zahradu budou moci v budoucnu využívat především naší uživatelé služeb. Ale také na ní bude pořádáno spoustu akcí pro širokou veřejnost. Od ledna připravujeme Charitní workshopy, které se budou konat v zimních měsících ve vnitřních prostorách Charity Vsetín a v teplejším období právě na nové zahradě. Další krásnou akcí bude Jarní Charitní jarmark.

Těšíme se z toho, že zájem u občanů o naši Charitu Vsetín roste. Lidé nás můžou hledat také na Facebooku nebo Instagramu pod jménem Charita Vsetín. Sledovat tak naše aktuality, naše služby, fotografie a sdílet je dál. Naše vize je S námi nejste sami …… a tohoto se chceme i nadále držet.

Přejeme Všem občanům klidný a radostný Vánoční čas.