Benefiční koncert Spirituál kvintetu

ve Vsetíně

HLEDÁME

DOBROVOLNÍKY

klikni ZDE a získáš více informací

1. ROČNÍK ZAHRADNÍHO JARMARKU CHARITY VSETÍN

Na Den dětí 1. června 2019 uspořádala Charita Vsetín 1. ročník Zahradního jarmarku. Tato akce navazuje na renovaci charitní zahrady, která začala v loňském roce.

Krásnou benefiční akci zahájilo pěvecké vystoupení skupiny BLAženky. Šikovné zpěvačky vystřídali v odpoledních hodinách žáci ZUŠ Kostka pod vedením Kateřiny Bazelové.  V rámci celorepublikové akce ZUŠ Open tak v našem altánu předvedli nejen hudební, ale i recitační vystoupení.

IMG_8107-Pano

Pro dobrou věc se nadchla také spousta prodejců - OSEVA PRO s.r.o. se Zuberskou pohankou, ručně šité kabelky Ben Marko, krásné oblečení z Top Elegant, košíkářství Oliva, korálky od Zuzany Šromové, paní Jiřina Mráziková háčkované hračky od Marie Kocůrkové, Papírové radosti od Raduš, pohankové polštáře Ezop digitální tiskárna a Stacionář Magnolia s výrobky od seniorů. Nabídli jsme tak k prodeji široký sortiment handmade výrobků, které vytváří lidé nejen rukama, ale hlavně srdcem.

Zaujali jsme také s občerstvením, které mělo (ne)tradiční nádech - Líska a její férová kavárna, Dezertíky.cz, Frgály z Huslenek, Gurmánský krámek, Shams – inspirováno Egyptem. Velký úspěch měl piknik a umělecké dílničky pro děti pod vedením ZUŠ Kostka. Lidé objevili kousek krásné vsetínské přírody a celý den mohli využít prostor charitní zahrady, ale také zahrady místní farnosti u katolického kostela Nanebevzetí Panny Marie.

Velké poděkování patří mnoha zaměstnancům Charity Vsetín, spolupořadatelům, dobrovolníkům, prodejcům, vystupujícím, firmě TM Stav za finanční dar, ČSAD za umístění plakátů v městské hromadné dopravě, RMC Sluníčku za zapůjčení dětského koutku a Alcedu za zapůjčení zvukové techniky a stanu.

IMG_1594IMG_8190IMG_8187

Jsme nadšení, že se do akce zapojilo mnoho lidí se srdcem na pravém místě. Máme radost, že se nám podařilo uspořádat příjemnou akci, která potěšila nespočet lidí. Usilujeme o to, aby tato akce byla stálicí charitních programů a těšila tak spoustu návštěvníků mnoho let.

K tomu jsme získali benefiční výtěžek pro podporu renovace zahrady, a to krásných 12 612,- korun. Všem dárcům patří obrovský dík!

Příští rok se opět budeme těšit na setkání na Zahradním jarmarku Charity Vsetín.