Tříkrálová koleda v lednu zazní…
7. prosince 2020 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová koleda v lednu zazní…

Tři králové do našich domácností v lednu přijdou, i když ne tak, jak jsme již několik let zvyklí. Zdraví našich dárců a koledníků je totiž v současné době klíčové. Tříkrálová sbírka 2021 se proto přesune do online prostoru, aby i přes náročnou koronavirovou situaci mohla přinést do domácností přání pokoje a dobra, a zároveň vyprosit finanční příspěvek pro ty, kteří naši pomoc potřebují.

Sbírka v našem regionu bude probíhat v době od 1. 1. 2021 do 13. 1. 2021. Její výtěžek opět poputuje na pomoc lidem v tíživé životní a sociální situaci, na podporu seniorů a osob s handicapem ve Vsetíně a okolních obcích. Kromě dárcovských DMS, bude možno přispět i zasláním příspěvku na sbírkový účet nebo navštívit kontaktní místo na obecních úřadech, v kostelích římskokatolické církve a církví, které se rozhodly se sbírkou pomoci. Za Charitu Vsetín chceme poděkovat všem, kteří sbírku jakkoli podpoří a pomohou při její netradiční realizaci. Díky Vám totiž můžeme pomáhat tam, kde je to třeba.

Více informací o sbírce: ONLINE Tříkrálová sbírka ve Vsetíně a okolních obcích

Bc. Jarmila Hyžáková, koordinátorka TKS za Charitu Vsetín