Poděkování Charity Vsetín Zobrazit fotogalerii
3. dubna 2020 COVID-19

Poděkování Charity Vsetín

Stejně jako všude jinde, i u nás v Charitě Vsetín skloňujeme v současné době slovo „koronavirus“ ve všech pádech. Náš Denní stacionář Magnolia je sice již od 16. března pro naše seniory zavřený, ale ostatní služby Charity Vsetín stále fungují a naše zdravotní sestry, ošetřovatelky i pečovatelky, nadále dojíždí za svými pacienty a klienty, aby jim zprostředkovaly všechny potřebné zdravotní úkony a péči.

„Člověk poznává sám sebe, když zápasí s překážkami.“

Antoine de Saint-Exupéry francouzský spisovatel 1900 - 1944

Vážíme si podpory, pomoci a solidarity, které se nám od široké veřejnosti dostává, a kterou nám v současné nelehké době naše okolí projevuje. Díky této pomoci můžeme stále fungovat pro naše klienty, dokázali jsme zabezpečit jejich ochranu a jsme schopni dodržovat veškerá nařízená bezpečnostní opatření. Roušky, dezinfekce, ochranné pomůcky, to vše jsme dokázali organizačně zajistit, a přestože tyto prostředky musíme neustále doplňovat, díky obětavosti a píli jsme schopni nastalé situaci čelit.

Jsme vděčni všem švadlenkám, které nás podpořily ušitím stovek roušek a velký dík patří také firmám ELLIPSE CZ, EPIGON Rožnov p.R., VTR s.r.o. Rožnov p.R., Okresnímu sdružení hasičů Vsetín, Nadačnímu fondu SVĚT OKEN nebo UTB Zlín, které nám poskytly podporu zakoupením nebo věnováním ochranných prostředků. Naše poděkování patří také lékařům, zdravotníkům, hasičům či policistům, prodavačkám a dalším profesím, kteří se dnes a denně vystavují riziku nákazy a jejichž práce a obětavosti si velmi ceníme.

Nezapomínejme ale na pečovatelky, ošetřovatelky a terénní zdravotní sestry, které se starají o lidi v domácnostech, nahrazují jim mnohdy rodinné příslušníky, kteří je nyní nemohou navštěvovat a dělají vše pro to, aby tyto seniory nedostihlo virové onemocnění.

I VY můžete podpořit Charitu Vsetín. Děkujeme!

Chci přispět na projekty Charity Vsetín

Eva Šafaříková

Fundraiser/PR
Tel.: 731 847 440 E-mail: 0onh9Z-7~bxy.Z4WHoFo-7d4YanBZd54Ys