Podpůrná setkání 2015

11. 2. 2015 - 9. 12. 2015 v prostorách sociální rehabilitace CAMINO (MUDr. Fr. Sovy 61, Vsetín Beseda, Ostatní, Akce pro veřejnost

Podpůrná setkání pro rodiče a blízké lidí s duševním onemocněním. Cyklus 6 středečních setkání v průběhu roku 2015 s panem Jiřím Adamcem.

Podpůrná setkání pro rodiče a blízké lidí s duševním onemocněním

Cyklus 6 středečních setkání s panem Jiřím Adamcem (informační leták, pozvánka)

Zveme Vás na pravidelná setkání určená pro rodiče a blízké lidí s duševním onemocněním. Cílem setkávání je poskytnutí opory při řešení každodenních problémů, které duševní onemocnění v rodinách přináší. Součástí budou informace o druzích duševních onemocnění a jejich projevech, léčbě a medikaci, komunikaci v rodině, relapsu onemocnění a krizových situacích. Po každém setkání bude prostor k rozhovoru.

I.            11. 2. 2015 (16:30 hod.)

Současné postupy v psychodiagnostice.

II.            8. 4. 2015 (16:30 hod.)

Relaxační aktivity – cesta k psychickému pohodlí.

III.            10. 6. 2015 (16:30 hod.)

Reminiscenční kresba – posilování sebevědomí.

IV.            12. 8. 2015 (16:30 hod.)

Práce se sny – techniky výkladu.

V.            14. 10. 2015 (16:30 hod.)

Mezilidské vztahy (láska a sexualita) lidí s duševním onemocněním.

VI.            9. 12. 2015 (16:30 hod.)

Humánní význam práce s lidmi s duševním onemocněním.

Setkávání jsou bezplatná. Absolvování celého cyklu není podmínkou. Vzhledem k omezené kapacitě prosíme o projevení zájmu o účast osobně, telefonicky či emailem. Setkávání budou probíhat v prostorách sociální rehabilitace CAMINO (MUDr. Fr. Sovy 61, Vsetín).

Adamec Jiří: nar. 1957, od roku 1990 vede soukromý Filosofický seminář – katedru teorie v Brně, se zaměřením na studium poradenské psychologie; externě přednášel na několika českých a také evropských universitách (jako host), pravidelně publikuje, zejména tematická skripta (viz: www.psychostudium.cz)