Kontejner pro Haiti

Odešleme kontejner s materiální pomocí na Haiti. Naplníte jej s námi?

www.haiti.cz

Dárci a podporovatelé

Naše poděkování patří vám všem, kteří podporujete činnost Charity Vsetín finančními a věcnými dary nebo svou dobrovolnou činností bez nároku na finanční odměnu. Charita Vsetín spolupracuje s celou řadou organizací i fyzických osob, za jejichž podporu touto cestou děkujeme.

Hlavní finanční podporu nám poskytují:

• Zlínský kraj; Zlínský kraj je poskytovatelem finanční podpory k zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 a poskytovatelem finanční podpory z rozpočtu Zlínského kraje k zajištění priorit na území Zlínského kraje pro rok 2016.
  • zdravotní pojišťovny (Všeobecná zdravotní pojišťovna; Česká průmyslová zdravotní pojišťovna; Revírní bratrská pokladna; Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR; Vojenská zdravotní pojišťovna; Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví).

Ostatní donátoři:

• Obec Francova Lhota; Obec Liptál; Obec Lhota u Vsetína Obec Lužná; Městys Nový Hrozenkov; Obec Pržno; Obec Ratiboř; Obec Seninka; Obec Ústí u Vsetína; Obec Valašská Polanka

• Arcidiecézní charita Olomouc

• Vodovody a kanalizace Vsetín, a.s.

• INDET SAFETY SYSTEMS a.s.

• Kovošrot Kubík s.r.o.

• PharmDr. Bohumil Hanák,

• lékárna Medicentrum Vsetín

• NOVENTIS s.r.o.; ZV – Nástroje s.r.o.

• Nakladatelství KNIHA ZLÍN, s. r. o.

• Aplika print Tomáš Adámek

• KOVAR a.s.

• Austin Detonator s.r.o.
  • Ing. Petr Kotík; Ing. Slavomír Opler; Lenka Podešvová; Bohdan Rychlík.

Spolupracující organizace a osoby:

• Krajský úřad Zlínského kraje
  • Oddělení neziskového sektoru,
  • Odbor sociálních věcí Krajského úřadu Zlínského kraje,
  • Krajský úřad Zlínského kraje - Oddělení sociálně-právní ochrany.
  • Odbor sociálních věcí a oddělení sociálně-právní ochrany dětí,
  • Odbor kultury,
  • Vsetínská správní a investiční p.o.,
  • Organizační složka města - Terénní sociální práce.

Obecní úřady v ORP Vsetín

OÚ Bystřička; OÚ Francova Lhota; OÚ Horní Lideč; OÚ Hošťálková; OÚ Jablůnka; OÚ Janová; OÚ Kateřinice; OÚ Lhota u Vsetína; OÚ Lidečko; OÚ Liptál; OÚ Lužná; OÚ Mikulůvka; OÚ Oznice; OÚ Pozděchov; OÚ Pržno; OÚ Ratiboř; OÚ Růžďka; OÚ Seninka; OÚ Střelná; OÚ Valašská Polanka; OÚ Valašská Senice; OÚ Ústí u Vsetína.

Církve a náboženské společnosti

• Arcidiecézní charita Olomouc,
  • Římskokatolické farnosti: Vsetín, Francova Lhota, Horní Lideč, Hošťálková, Lidečko, Liptál, Pozděchov, Pržno, Růžďka, Střelná, Valašská Polanka,
  • Dolní sbor ČCE Vsetín, Horní sbor ČCE Vsetín, ČCE Hošťálková, ČCE Kateřinice, ČCE Pržno

Kulturní organizace

• Masarykova veřejná knihovna Vsetín,
  • Dům kultury Vsetín - kino Vatra,
  • Muzeum regionu Valašsko.

Média

• Valašský deník,
  • Vsetínské noviny,
  • TV Beskyd,
  • Český rozhlas Brno,
  • Informace ACHO,
  • Rádio Proglas,
  • Rádio Čas,
  • TV NOE,
  • Regionální TV

Zdravotnické organizace a organizace se zdravotnickým zaměřením

• Vsetínská nemocnice a.s.; Nemocnice Milosrdných bratří Vizovice; Zdravotní ústav se sídlem ve Zlíně (pobočka Vsetín); Český červený kříž Vsetín; HARTMANN - RICO a.s.; MSM spol. s r.o.; Zelená hvězda Zlín- Medizone s. r. o.; Lohmann & Rauscher, s.r.o; ČESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a.s. Dr. Max; Lékárna - Mrázek Petr PharmDr.
  • Praktičtí a odborní lékaři; pracovníci zdravotních pojišťoven

Školská a poradenská zařízení

• MŠ Kobzáňova; MŠ Trávníky; ZŠ Integra; ZŠ Sychrov; ZŠ Luh;
    ZŠ Trávníky; ZŠ Ohrada; ZŠ Rokytnice.
  • Střední průmyslová škola strojnická Vsetín; Masarykovo gymnázium Vsetín; Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná zdravotnická škola Vsetín; Střední škola Kostka, s.r.o.

Firmy a jiné organizace

• ELIM Vsetín o.s.; Azylový dům pro ženy a matky s dětmi, o.p.s. Vsetín
    – Hrbová a Terénní asistenční služba v rodinách s dětmi Azylovéhodomu;Týdenní stacionář Jitka, o.p.s.; Diakonie Vsetín; Charita Valašské Meziříčí; Charita Nový Hrozenkov; Auxilium Vsetín; DC Adorea Vsetín; VKCI Vsetín; Skauti a skautky Vsetín.
  • GALVAMET s r.o. Vsetín; ČSAD a.s. Vsetín; Papírnictví Olšák; ATLAS – Jiří Miček; INSIA optimum, s.r.o. Vsetín; Automont  Jaromír Mikulík; Pekařství Střelná; Sorpek spol. s r.o.; Caffe bar Pohoda;Alena Krmenčíková – Jídelna Sklář; Lipta – TDP a.s.;Koloniál Eliška Bambuchová; PELL'S s.r.o.; LEONN promotion, s.r.o.; CONSI v.o.s.; DAF INNOVA, s.r.o.; Austin Detonator s.r.o.; Pizzerie Pizza Lázky; LIPTA - TDP a.s.; Hypermarket Albert; Hotel Nová radnice, TREND gastronomie, s.r.o.; Ing. Jiří Macháček – INPRAISE;
  • Ing. Radomír Fic – účetní a ekonomické služby; Ing. Petr Kotík – daňový poradce; Mgr. Karel Neubauer – právní služby; Mgr. Radek Maňák; Ing. Renata Tvrdoňová – technik BOZP; Vít Chovanec - Autoškola Chovanec; Mgr. Veronika Vymětalová – supervizorka NZDM Zrnko; Mgr. Piotr Wardecki – supervizor Osobní asistence; PhDr. Soňa Stiborová – supervizorka Denního stacionáře pro seniory;  Mgr. Jiří Šupa - supervizor CAMINO sociální rehabilitace; Mgr. Karin Konečná - supervizorka Pečovatelské služby; MUDr. Lenka Šebelová; MUDr. Eva De La Hozová; Mgr. Pavla Povýšilová – speciální pedagog MP Sidera.

Fyzické osoby

• P. František Král; P. Antonín Fiala; P. Karel Hořák; P. Bohumil Vitásek; f. Bronislav Czudek, f. Radmila Včelná, f. Pavel Čmelík
  • Bc. Marta Koňaříková; Eva Jochcová; Mgr. Luděk Kovařík; Hana Malá; Vladimíra Volková; Mgr. Naděžda Dorňáková;  Radovan Kocúrek; František Novotný; Josef Bednárik;  Jiří Zicha; Helena Křenková;
    Mgr. Markéta Helešicová; Magda Kašparová; Bc. Bedřich Pišťák; Jiří Stanislav; Mgr. Renata Sýsová; Hana Kovářová; Vlasta Čížová; Hana Kollárová; Dominika Zgarbová; Nelly Rudlová.
  • Dobrovolníci v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež ZRNKO, v Denním stacionáři pro seniory, CAMINO a další dobrovolníci, kteří se účastnili Tříkrálové sbírky.