MŠ Kobzáňova malovala pro stacionář

Předposlední listopadové odpoledne se Stacionář Magnolia Charity Vsetín rozezněl dětskými hlásky. Na tradiční vernisáž obrázků totiž přišly děti z Mateřské školy Kobzáňova.

Po uvítání, kterého se ujala paní ředitelka Věra Dulavová, zahájili uživatelé stacionáře společný program ukázkou z pásma Tance seniorů. A  ani děti se nenechaly zahanbit. Obohatily program o veselé písničky a tancování pod vedením paní učitelky Dominiky Rumánkové. Po tradičním rozříznutí valašského frgálu a slavnostním přípitku mohla výstava začít. Obrázky malovaly děti ze všech oddělení mateřinky a bylo nač se dívat: medvědi, srnky, sovy, ježci a zajíčci... Prostory stacionáře nám tentokráte zdobí obrázky různých zvířat, které lze vidět v podzimní přírodě.

Tímto bychom chtěli poděkovat paní ředitelce Vlastě Čížové a pracovnicím MŠ Kobzáňova za příjemnou spolupráci a dětem za krásné obrázky a velkou radost, kterou nám tím udělaly!

Bc. Jarmila Hyžáková, vedoucí Stacionáře Magnolia Charity Vsetín